2021 Motorcykel Trøjer Moto XC Motorcykel Sommer, Mountain Bike Motocross Jersey XC BMX DH MTB T Shirt Tøj


Ny vare

kr66.41

kr80.99

-18%Tags: gore bære, dh shirt, jersey thor motocross, bukser troy lee designs motocross, bmx cykel, cycl jersey, t-shirt med brev kærlighed, mx, jersey motocross, mtb downhill trøje dreng.

Jersey: 100% Polyester bukser: 80% Polyester & 20% lycra COOLMAX: quick-dry funktion og gøre dig føle sig mere trygge Funktion: Quick-tørring 1. Yderst Åndbar og overlegen fugtspredende performance stof cykling gear i sidste ende holder dig tør og kølig.Selv du er svedig, Jersey aldrig holde sig til din hud. 2.hjælpe spillerne, selv i de mest ugunstige forhold kan opretholde en behagelig temperatur og luftfugtighed, og decharge sved; som vi mener, vil også bidrage til at nå dit bedste resultater.STØRRELSE TABEL

Vi accepterer Mix For/Bulk Orden...Det er vores fornøjelse at opbygge langsigtede forretningsforbindelser med dig.Vi er en virksomhed, som ligger i Kina, og vi har et stærkt hold til at støtte transaktionen og forsøge at gøre den bedste service for dig, samtidig med at vi støtter også OEM-og Engroshandel,For yderligere info,venligst velkommen til at kontakte os når som helst!Køb Info: 1. Vores billeder er Optagelse i Art. 2. Alle varer er Helt nye og Ubrugte. 3. hvis der er nogen spørgsmål, så bare kontakt med mig online eller e-Mail. 4. Venligst Bemærk:hvis du kommer fra Brasilien, Rusland og Italien,vil det forsinke meget mere tid på told-og nogle gange kan det betale skat. 5. Du bedes venligst bekræfte transaktionen på én gang, efter du modtager pakken.Forsendelse info-Gratis Fragt 1. Leveringstid: 15-30 arbejdsdage gratis forsendelse med Post post 7 - 15 hverdage efter Hurtig forsendelse (Herunder DHL,UPS,EMS....) 2. Vær opmærksom på, at vi kan sende pakken af EMS eller andre egnede shipping metode( DHL,UPS......) i stedet for Kina Post, Hvis den samlede vægt af pakke er på mere end 2 KG, på grund af den Weght Begrænsning af Kina post 3. Vi håber, at ankomsten af din vare er rettidig, Men da det er en international levering, fragt tid er meget afhængig af kurer virksomheder og lokale Told (hvis relevant) og helt ude af vores kontrol, når udstationering.Skulle der være eventuelle spørgsmål, der opstår fra denne forsendelse, er du velkommen til at kontakte os.Mens vi bestræber os på at yde gensidig og positiv transaktioner 4. Shipping omfatter porto, håndtering. 5. tracking nummer vil kun blive tale om Registrering Shipping 6. Vi sender 6 dage om ugen, undtagen lørdag og ferie 7. Pakker sender normalt 1 til 3 arbejdsdage, og kan tjekke online (dog ikke lørdag og helligdage) efter modtagelse af betaling.Sjældne genstande og store ordrer kan tage lidt længere tid.Betaling: 1. Penge bookere 2. Western Union,Money Transfer 3. Kreditkort 4. Bankoverførsel 5. Andre Restitution politik: Hvis du har modtaget en forkert, beskadiget, defekt eller vare der ikke er som beskrevet, bedes du kontakte os inden for 3 dage for ombytning eller returnering.den returnerede vare skal være i original stand med alle originale emballage,manualer og tilbehør.vi vil gøre vores bedste for at løse problemerne! .Feedback, Vi stræber efter at gøre hver transaktion en positiv oplevelse og vil gøre alt for at løse ethvert problem.Værdsætte din værdifulde kommentarer og forslag.Din Positive svar, med 5 Stjerner er den sjæl og power for os, forårsage, hvad vi arbejder for, er din tilfredshed og tilladelse selv bifald.

Ærme Længde(cm) Fuld
Stof Type JERSEY
Element Type Trøjer
Mærke borntoride
Funktion Vindtæt
Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
Sæson Efterår
Oprindelse KN(Oprindelse)
Køn Unisex
Lynlås Længde Ingen Lynlås
Sport Type Cykling
Materiale SILKE
Model-Nummer motocross

Skriv en anmeldelse

2021 Motorcykel Trøjer Moto XC Motorcykel Sommer, Mountain Bike Motocross Jersey XC BMX DH MTB T Shirt Tøj

2021 Motorcykel Trøjer Moto XC Motorcykel Sommer, Mountain Bike Motocross Jersey XC BMX DH MTB T Shirt Tøj

Relaterede varer