500g Tilfældige Bulk Dele Model Kreative Grundlag byggesten Dele, der MOC Stykker Tilbehør Mursten Legetøj Kids Drenge Gaver


Ny vare

kr70.34

kr146.53

-51%Tags: lego technic del, blok bygge, lego mm, lego militære, time lego sæt, bil lego technic, blok teknik, lego technic voiture, teknik aroc lastbil, moc technic tank.

Fordeling: som billede viser,

Kompatibilitet: compateble med helt blokke

Produkt Materiale: miljøvenlige ABS plast

Passer til: børn på 6 år og op og Blokerer fan

Bemærk:Pakning Uden Original Æske

Hvis du har nogen spørgsmål , er Du velkommen til at kontakte os.

Produkter, der ikke omfatter detailhandel emballage, med mindre andet er angivet.(hvis du har brug for den boks, skal du kontakte Sælgeren for at tilføje max fragt)

For engros,vil vi tilbyde rabat.Drop shipping,vi kunne sende varer til dine kunder direkte og vil ikke forlade oplysninger om os, hvis du gerne vil.Hvis dit køb beskyttelse tiden er ved at løbe ud, så kontakt os og vi kan hjælpe dig til at forlænge den.Så dine penge ikke gå til min konto.

1. Ordrer behandles efter rettidig betaling kontrol. 2. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresse, Pls kontrollere, at din adresse skal matche din modtager adresse. 3. Alle vores pakke kommer med tracking nummer.Tracking oplysninger er tilgængelige inden for 1-5 dage efter afsendelse.

Spørg venligst alle spørgsmål, før budgivning for at undgå at få en vare, du er ikke tilfreds med. 1. Hvis du ikke er tilfreds med den vare, du har modtaget, pls returnere det inden for 5 dage.Når vi har modtaget de returnerede varer, vil vi foretage en udskiftning eller returnere penge tilbage for dig.Pls kontakte os før du returnerer det.Returnerede vare skal være nye og ubrugte og i original stand. 2. Defekte varer skal rapporteres, og der returneres til os inden for garantiperioden, med den oprindelige pakke, hvis det er muligt, og notere de defekte fornuft og din Order No. 3. Retur forsendelsesomkostninger skal være betales af Køber.

Vi vil pakke og afsende pakken med det SAMME.Og der vil være en lille forsinkelse, når ferien.Vi vil herefter sende pakken via Kina Post eller andre nationale post.Normalt shipping tid er 15-60 dage i henhold til dit land.Hvis du ikke kan modtage din vare inden for 60 dage, er du velkommen til at kontakte mig for hjælp.Hvis du ikke er tilfreds med de produkter, er du velkommen til at kontakte mig for en løsning, i stedet for at lade en neutral eller negativ feedback, Vi vil gøre vores bedste for at løse problemet.Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Tak skal du have.

Plast Type ABS
Oprindelse KN(Oprindelse)
Julegaver,Intellektuelle developme Dele Liftarm Stråle på Tværs af Aksel Ramme tilslutningsblok
Certificering 3C
MOC Omfatter Forskellige Reservedele Stykker blok MOC Kreative Mursten Bulk Model Tal
Model-Nummer Byggesten Mursten
Klassiske mursten serien model bygning Assemblage DIY-Byggeri
Aldersgruppe > 6 år gammel
Blok Størrelse Små byggesten(Kompatibel med Lego)
Køn Unisex
Plastik Blok Form Selvlåsende Sten
Materiale Plast
Stregkode No
Advarsel Ikke spiser! Langt væk brand!
Type BLOKKE
Mærke Pongarct

Skriv en anmeldelse

500g Tilfældige Bulk Dele Model Kreative Grundlag byggesten Dele, der MOC Stykker Tilbehør Mursten Legetøj Kids Drenge Gaver

500g Tilfældige Bulk Dele Model Kreative Grundlag byggesten Dele, der MOC Stykker Tilbehør Mursten Legetøj Kids Drenge Gaver

Relaterede varer