Børns legetøj motor elektrisk papir fly model folde DIY papir Magt Legetøj Fly, Rc Folde Motor Effekt Rød Rc Fly


Ny vare

kr63.11

kr84.11

-24%Tags: skala h0, logo 3ds max, rc lastbil, f rc, trykstøbt helikopter, fly metal, gundam mg, esc wltoys, kanon legetøj, papir modeller skib.

Specifikationer:

1. Farve box størrelse: om 26*3.5*10.5 cm/ 10.24 * 1.38 * 4.13 i

2. Materiale: A4-printerpapir (eller 8.5 * 11cm/3.35 * 4.33 i papir), elektronisk komponent, plast

3. Style: 2-farve papir

4. Batterier: batterier, kasser, 3*AA-batterier (ikke inkluderet)

5. Farve box: orange, grøn og blå.Tilfældig

6.Manuel DIY-origami med power modul

Produkt Beskrivelse

Træt af dit papir fly, der rammer jorden, før du selv kunne begynde at nyde nuet?

Vi får det.Det tager gunstige vejrforhold, og en nær-perfekt at kaste teknik til at holde dit papir fly luftbårne for mere end et par sekunder.I virkeligheden, den længste registreres papir fly flyvning tid (smidt fra jorden) var lige under 30 sekunder.Det er udfordrende, hvordan det hele er.

Men hvad hvis du kunne give dine kreationer lidt ekstra strøm?Hvad hvis der var en let måde at smadre 30 sekunder af verdensrekorden for den længste papir fly flyvning?

Flyve længere, længere og højere end du nogensinde troede muligt med POWER 2.0 Papir Fly Konvertering Kit!

Omhyggeligt fremstillet til at vende dit papir fly i faktiske flyvende maskiner, POWERUP 2.0 Fly Konvertering Kit giver dine kreationer nok saft til at holde luftbårne for over 30 sekunder på en enkelt opladning (som kun tager op til 20 sekunder).

Motoren arbejder også med et imponerende udvalg af papir fly design, så der er virkelig ingen grænser for de typer du kan pilot.Pakken leveres endda med to eksempler på designs, som du kan starte med og bygge videre på, efterhånden som du bliver mere erfaren.

Hjælp det er så let som barn spille.Skub propel enhed på en hjemmelavet papir fly, som du gør, hurtig opladning på under 20 sekunder og start!.

Lyder lovende, højre?

Det er også en lærerig oplevelse - POWER 2.0 masker origami -, fysik-og omfatter alle komponenter af STÆNGEL (for Videnskab, Teknologi, Teknik, Matematik).Denne unikke kombination giver mulighed for, at skoler og lærere til at uddanne de studerende ved hjælp af projekt-baseret indlæring og læring principperne for Flyvning og Aerodynamik.

✅ Velegnet til stort indendørs, fodboldbane og park.

✅ Kører på 3 AA batterier (ikke inkluderet)

✅ Super holdbar

✅ POWERUP 2.0 El-motor modul er kompatibel med de fleste paper airplane bøger og håndværk kits

Giv dig selv den gave af mere tilfredsstillende flybilletter!Tilføj POWERUP 2.0 Elektriske Papir Fly Motor Konvertering Kit til din indkøbskurv NU!

Mange venner er første gang at købe varer.Der er mange tvivl og bekymringer om godstransport.Her er nogle emner, der ofte er bekymrede for, i håb om at fjerne tvivl og bekymringer.

Jeg: Det er godt at sende en forsendelse eller express mail?

Løsning: Fragt er næsten alle store transaktioner, lille pose små wrap har et minimum forbrug, 30-55 yuan, så mindre varer, fragt, ikke nødvendigvis er cost-effektiv, Guangdong-provinsen ordrer og udenlandske ordrer mindre end 500 yuan, skal du vælge ekspreslevering er at foretrække!

2: Hvordan skal jeg betale i fragt?

Løsning: Tag dedikeret linje logistik som et eksempel.Generelt set, er der i første lag byer i Kina, prisen for en forsendelse, der ikke overstige 40 yuan, og den transit ikke overstige 60 yuan.Debang, Tiandi Huayu, Xinbang og Jiaji er relativt høj, afhængig af luftfartsselskabet selskab.

Tre: Hvor lang tid tager det at sende?

Fortolkning: Chenghai er en toy factory i verden.Logistikbranchen er meget udviklet.Det kan nå den første-tier store byer i Kina inden for fire dage, og den transit by varer omkring en uge.Fatabang og andre kendte hjemlige logistik, den tid, der er om en dag eller to længere end den særlige linje logistik, vi og forventet transporttid, kun til reference, ikke at udelukke enkelte vejr, køretøj ordninger, trafikforhold og mange andre faktorer, men det lykkedes ikke at ankomme til tiden, håber ikke at genere os!

Fire: Vær omhyggelig med at afhente den placering!

Løsning: Sammenlignet med Debang og Jiaji, der er en ulempe i logistik af dedikerede linjer.De forretninger er ikke omfattende nok.Generelt, en by, har kun en servicetekniker, og mange amt-niveau byer er mindre.Selv om den linje, logistik og fragt prisen er billige, men kan synes at være snesevis af kilometer væk fra deres egen placering, så det er nødvendigt at vælge en fragt selskab, forstår de særlige ankomsten af sted, for at undgå, tid og kræfter til at køre snesevis af kilometer af varer, der er absolut ikke værd at tabet! &; nbsp;

Femte: ved afhentning af varer, blev det fundet, at ydre omstændigheder blev alvorligt beskadiget.Hvad der skal gøres for at beskæftige sig med de knusende?

Alder for anvendelse Ungdom(15-35 år)
fly model Papir fly
Aldersgruppe >14Y
Er det muligt at DIY Ja
Stregkode No
Model-Nummer 338
Materiale lavet af papir
Advarsel NO
Tema Transport
farve gules
flyvende model Rød Planet
Mærke HeLIC Antal
Kategori Aeronautical Modeller
Kategori af produktet glider
Strømforsyning tilstand Cell
Certificering 3C

Skriv en anmeldelse

Børns legetøj motor elektrisk papir fly model folde DIY papir Magt Legetøj Fly, Rc Folde Motor Effekt Rød Rc Fly

Børns legetøj motor elektrisk papir fly model folde DIY papir Magt Legetøj Fly, Rc Folde Motor Effekt Rød Rc Fly

Relaterede varer