Premium Mikrofonen Stå SWOPOR MS35-PRO med Indbygget Usynlige Foråret Sort til Blue Yeti


Ny vare

kr283.41

kr404.90

-30%Tags: red blue yeti x, bm800 stå, kontrol sol, Debra, red nt blue yeti x, blue yeti, alctron usb, blue yeti pop-filter, fleksibel mic, blue yeti stå.

Beskrivelse

Produktet er designet til studie mikrofoner med en lasteevne på op til 1,1 kg.Det kan nemt håndtere tunge mikrofoner såsom Blue Yeti Snowball, og mange andre mikrofoner til streamers, Youtubers, og gamere.Dens premium usynlige forår design gør det elegant og super nem at installere og bruge.Den klemme gør det holde fast i nogen tabeller, og med 3/8 til 5/8-adapter, der er egnet til montering af næsten alle mikrofoner.Alt du skal gøre er at montere klemme på bordet, og derefter placere mikrofonen stå inde i klemme, og det er klar, er der intet andet, der skal gøres.Holderen kan drejes 360°, så det er fleksibelt og kan også justeres frit i forskellige retninger og vinkler.Og den arm, der vil bo på det sted og den vinkel, hvor du vil have det til at være.De tre kabel-arrangørerne i prisen gør, at du nemt placere mikrofon kabler i orden.Sige farvel til rod, forbedre kvaliteten af mikrofon optagelse og tilføje mere komfort til dit arbejde.Ingen bekymre sig om at glide, og sammenfiltring af kabler, så du kan fokusere på din optagelse, podcasting, streaming og gaming osv.Hvis du er på udkig efter mikrofonen stå, det er helt sikkert en meget omkostninger-effektiv, du vil elske.

Funktioner

1.Høj loading vægt: Med dens specielle design og metal materiale, belastninger op til 1100g. 2.Præmie udseende: Den indbyggede fjeder designet af professionelle mikrofon fabrikken, gør det elegant til montering af high-end mikrofoner. 3. Kompatibilitet: Det er kompatibelt med de fleste mikrofoner på markedet, herunder Blue Snowball & Blue Yeti. 4. Nem brug og Fleksibel: Det er meget nemt at installere og finde den rigtige vinkel, undgå besvær indstillinger. 5. Kabel-arrangørerne: Lad dig ikke gratis fra sammenfiltring af lange kabler.

Specifikationer

Model: MS35-PRO Materiale: metal (jern) Arm længde: 53cm + 56cm Ilægning vægt: 500g - 1100g.Farve: sort Spænde: Egnet til maksimal tykkelse på 4,5 cm Pakke dimension: 40.6 x 10 x 5 cm / 16 x 4 x 2 cm Pakke vægt: 1,6 kg I Kassen: 1 x mikrofon-stativ 1 x monteringsklampe 1 x 3/8" til 5/8" skrue adapter 3 x kabel organizer

Oprindelse KN(Oprindelse)
Pakke Ja
Element Type Hængende Mounts
Mærke SWOPOR
Model-Nummer MS35-PRO
Type Mikrofonen Stå
Materiale Metal

Skriv en anmeldelse

Premium Mikrofonen Stå SWOPOR MS35-PRO med Indbygget Usynlige Foråret Sort til Blue Yeti

Premium Mikrofonen Stå SWOPOR MS35-PRO med Indbygget Usynlige Foråret Sort til Blue Yeti

Relaterede varer