Anti Tåge Spray Glas Cleaner for Visirer Briller Windows Glas Beskyttelsesbriller Ski Dykke Masker


Ny vare

kr22.68

kr28.35

-20%Tags: maske skate, RBworld, bil maling spray, brille spray, Vandmænd, gummi beskyttelsesbriller, bil keramiske spray, max fransk, nanoteknologi spray sko, belgien flag.

Parameter:

Kapacitet: Ca.80ML

Funktioner:

1. Dette produkt er en sammensat anti-dug belægning af nano anti-fog aktive faktor og nano-silica.Det kan adsorberes på overfladen af glas og harpiks for at opnå varige anti-dug effekt.Effekten varer cirka 20 dage.

2. Kan i vid udstrækning anvendes i forskellige glas produkter, såsom bil-glas, badeværelse glas, briller, briller, hjelme osv.

Holder synsfelt klart, selv i tågede forhold.

3. Høj effektivitet anti-dug spray kan producere hydrofile hydroxylgrupper på dens overflade.Mere vigtigere, at filmen har en porøs overflade, som i høj grad kan forbedre sin hydrofiliciteten, har lav refleksion, og har en høj lystransmittans.Når overfladen af glas adsorbs vand, det er jævnt absorberes af micropores i filmen, og så er fordampet.

4. Efter ansøgning, anti-dug rengøring spray klæber tæt til nano-polymer af spejlet anti-fog rengøring spray, som har overlegne hydrofiliciteten og vedhæftning.Det kan danne en super-hydrofile nano film stramt om spejl overflade, og gør den tåge er i kontakt med det at danne et lavt frysepunkt blanding til at øge lyset og lystransmittans.

5. Danner en ultra-tynd vandfilm at fjerne brydning i vanddråber.Anti-fog rengøring spray reducerer overfladespændingen af vand dråber, så tågen perler på spejlet overflade er alle fladtrykt at danne en gennemsigtig ultra-tynd vandfilm.Fjerne brydning i vanddråber, helt eliminere generation af spejl tåge, og vedligeholde et klart overblik på alle tidspunkter.

Liste:

Anti-fog spray*1

Element Type Paint Cleaner
Kapacitet Ca.80ML
Mærke Goxfaca
Ekstern Afprøvning, Certificering CCC
Element Vægt 90g
Emne Diameter 0cm
Item Bredde 0cm
Støtte Dropshipping
Specielle Funktioner Anti-fog
Item Længde 0cm
Item Højde 0cm
Item Volumen 80ml
Materiale Type /
Model Navn Car glass anti-fog spray

Skriv en anmeldelse

Anti Tåge Spray Glas Cleaner for Visirer Briller Windows Glas Beskyttelsesbriller Ski Dykke Masker

Anti Tåge Spray Glas Cleaner for Visirer Briller Windows Glas Beskyttelsesbriller Ski Dykke Masker

Relaterede varer