Sexet Sort Latex Gummi Kjole Klub Bære Fetish Kostumer Vestidos Slanke Kjoler Plus Size Hot Salg BNLD173


Ny vare

kr545.14Tags: latex mænd, klub bære latex, Hot Salg, bdsm latex dragt, wetlook kjole nederdel, sexet ryg-fetish kjole, pvc kjole fetiah, bodi latex, latex dragt, sort kjole kvinder.

Som Du Måske Gerne:

Sexet kvindelig latex kjole , tilbage zip til talje

Item indeholder: latex kjole

Billedet viste farve: main sort(O) og trim hvid (N) farve

Hvis har brug for en anden farve, pls se farvekort eller kontakte os, tak!

Størrelse: XS, S, M, L, XL, XXL, eller brugerdefineret størrelse

Model Vis:

-Farven på produkterne kan variere lidt fra billederne på grund af lysforhold, skydning vinkel, anden skærm og osv.

-Produktet er håndlavet, alle de elementer, der skal foretages som 95% den samme som på billedet, det er matte, når de ankommer til dig.

-Prisen på vores website, er den samme for størrelsen XS, S, M, L, XL, tykkelse 0,4 mm .Det vil være anderledes, hvis du har brug for andre størrelser eller tykkelse.Du bedes kontakte os, før din betaling.

-Normalt , dit tøj vil blive leveret til dig fn-skinnede (fn-lyse, matte) .Til at skinne, giver vi anbefaler, at du bruger en silikone baseret polsk, såsom 'eros latex olie "eller" pjur latex olie'.Eller pls kontakte os eller efterlade en besked om det, vi vil skinne det, før skibet ud.

Størrelse Chart:

-Kan du sammenligne størrelsen detalje med din, før du køber, hvis det kan ikke bekræfte, pls kontakte os, tak!

-Som de forskellige elasticitet af stof, der kan være en afvigelse ca 3-5cm,udfyld venligst din højde og BWH(bryst, Talje, Hofter) i "Særlige Instruktioner "

- Custom-made er velkomne.Hvis dine størrelser er ud af skemaet, kan du måle det i henhold til måling billede eller kontakte os frit.

Måling Billede:

Farvevalg:

Farven på produkterne kan variere lidt fra billederne på grund af lysforhold, skydning vinkel, anden skærm og osv.

Almindelige Spørgsmål:

>>>>>Q:Er latex tøj skinnende som formen billede?

A:Nej, det er ikke skinnende, når de ankom til dig.Latex materiale ikke skinnende selv.

Det er matte.For at beskytte latex materiale, vi ofte brug talkum effekt på fuface, før skibet ud.

>>>>>Q:Hvordan kan jeg gøre det skinnende?

A:Før iført, pls rense det, så skinne det.Til at skinne, giver vi anbefaler, at du bruger en silikone baseret polsk eller latex speciel olie, som "eros latex olie' , 'pjur shine olie "eller" vivi shine".

>>>>>Q:Hvordan til at rense det?

A:Du kan vaske klæder i gummi rent, varmt vand.Undgå rengøringsmidler og sæber.Altid til at tørre overskydende vand med et blødt håndklæde og lad det tørre fladskærms eller hænges op til at dryppe tør.Gummi kan være ridset, hvis gned for hårdt, så vær blid.

Aldrig tørretumbles, rens eller stryge dit tøj.

>>>>>Q:Hvis brugerdefineret foretaget, størrelser vil være den samme som min måling størrelser?

A:Nej, for at gøre latex tøj tight fit, vil vi reducere dine størrelser, når de gøres.Også vi må følge nogle cut-forholdet, så størrelserne ikke vil det samme som din krop størrelser.

>>>>>Q:Hvorfor har latex tøj lugter?

A:Fordi latex tøj er limet med latex stykker,lugten er latex materialer og lim.Det kan være reduceret efter rengøring.

>>>>>Q:Hvordan til at bære?

Generelt latex tøj er designet til at være stram-montering.Derfor kan de være vanskeligt at sætte på uden hjælp af et smøremiddel.Der er 3 vigtigste metoder til at forberede latex catsuit til at bære. (1) Let støv på indersiden af tøjet med talkum, før sætte på, fordi herreløse talkum og støv, der er meget synlig mod gummi. (2) Brug en silikone-baseret glidecreme som f.eks. "pjur cult dressing støtte" , "eros kult dressing støtte" eller "vividress".Anvend en tynd belægning på indersiden af tøjet og din hud, hvis det er nødvendigt. (3) En tredje metode til at reducere eller eliminere den høje friktion af latex, når forbinding er at chlorinate gummi.Gummiet kan let blive markeret eller revet med neglene, hvis der anvendes for megen magt, når der trækkes på dit tøj.Sørg for, at dit tøj er godt smurt eller talced.Du kan også ønsker at bære et par af let bomuld, handsker for at undgå skader ved håndtering af latex med de bare hænder, sørg for at de er rene, før de kom i kontakt med dit tøj.Vær opmærksom på, at gummi kan farves permanent brun, hvis i kontakt med kobber, messing eller bronze - pas på med kobber mønter Aldrig udsætte at få latex til at æteriske olier Aldrig udsætte dit tøj til åben ild og brand som brænde gummi

>>>>>Q:Hvordan til opbevaring?

A: Ren latex tøj efter iført, hang tør, så brug talkum effekt på fuface.Latex tøj er bedst, der er gemt hængt op i et skab, væk fra varmekilder, lys (særlig kraftigt sollys og stærk UV-lys, som vil forringe lys farvet tøj), metaller, olie, opløsningsmidler, fedt og brand.Undgå fugtig opbevaring.

Ærme Længde(cm) Kort
Materiale 100% Naturlig latex
Halsudskæring V-Hals
Ærme Stil Almindelig
Silhuet Jakke
Talje Naturlige
Køn KVINDER
Tykkelse 0.4 mm
Stil Sexy & Club
farve black
Model-Nummer BNLD173
Mønster Type Solid
Sæson forår
Dekoration INGEN
Kjoler Længde Over Knæ, Mini
Element Type Kostumer
Mærke Zlatameer

Skriv en anmeldelse

Sexet Sort Latex Gummi Kjole Klub Bære Fetish Kostumer Vestidos Slanke Kjoler Plus Size Hot Salg BNLD173

Sexet Sort Latex Gummi Kjole Klub Bære Fetish Kostumer Vestidos Slanke Kjoler Plus Size Hot Salg BNLD173

Relaterede varer