5Meter/masse,Flerfarvet Rund Amazonit perler Rosenkrans Stil Kæde,natursten Messing Tråd Viklet Kvinder sweater Kæde


Ny vare

kr142.61

kr155.01

-7%Tags: kit 883r, psa wolf, kit e30p, plys s9, pence 2p, plade lx, rf 370cn, placer x, sonocent.

Varm lynhurtig

Hej,Kære Køber,Velkommen til at besøge vores butik,hvis nogen af disse elementer være af interesse for dig,men du er stadig velkommen til tvivl,skal du ikke travlt med at forlade, bedes du venligst give mig en chance for at tjene dig gennem sende breve eller trademanager station,bedes du venligst kontakte mig, og vi vil betale en høj opmærksomhed på dit spørgsmål, og få dig til at tilfredsstille os.Ser frem til at samarbejde om at du

Package Detalje : Enhver ordre er sendt ud ved hjælp af Boble kuvert eller multilev ayer karton .Det beskytter elementer fra skader i transitm, når den når ud til samtlige kunder'hand.

Shopping ----- Varer, der sendes inden for 1-5 hverdage efter, din betaling er bekræftet. ----- Gratis fragt emner, vi vil bruge HK eller Kina Post Air Mail til dig: item(s) 2kgs

----- Hver parcel skal have et tracking-nummer til sporing.

----- Posten(s) tager normalt 10-30 dag at ankomme til de fleste af landene.Nogle lande eller landområder, kan det tage endnu længere tid på grund af at de ikke hyppige flyselskab og inspektion af toldmyndighederne.

----- Hvis du ønsker item(s) hurtigt ankomsten ,vil vi bruge EMS eller DHL eller UPS , vil der normalt tager 3-5 dag at ankomme, men skal betale yderligere $ 20 .

----- Hvis du har nogen særlige requiremant, tøv ikke med at kontakte os !

Betaling

----- Betaling forventes at blive modtaget inden for 3 dage af auktioner tæt.

----- Spærrede er vores foretrække betaling metode,vi også acce pt forskellige betalinger ved T/T,Western union,Money gram og andre.

Returret

Når du modtager produktet, hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte os inden for 3 dage.Vi vil være den første tid til at løse problemet.Din tilfredshed er vores service formål!

Venligst forlade din positive feedback

fordi vi er en ny sælger, så din feedback er vigtig vi vil tilbage købere den laveste pris og god service.Hvis vi er begge misforståelse, skal du ikke skynde mig, dårlig eller neutral feedback.Bemærk kommunikere med os, garanterer vi det yderste for at sikre, at dine interesser,vær venlig at forstå os.

Vi er specialiseret i vairous sten, perler og alle slags smykker.Vi holder stiftende fancy smykker at gøre forsyninger til at gøre det unikke arbejde, og jeg er meget glad for at dele dem med flere kunstnere, det samme som mig.vi forsøger vores bedste for at tilføje nye perler 4-5 gange hver uge til at gøre min butik frisk.Vi har større lager og kan tilbyde engros-pris.Hvis du har brug for mere kvantitet eller hurtig forsendelse, så tøv ikke med at kontakte mig.

Item Højde 0.5inch
Mængde 5Meter/Masse
Metaller Type Kobber
Emne Diameter 0.8inch
Item Bredde 0.5cm
farve Som billede
Model-Nummer LS342
Element Vægt 50g
Håndtere tid 3-5 hverdage
Smykker Resultater Type Kæder
Item Længde 100cm
Produkt Features Rosenkrans Kæde
Element Type Smykker Resultater
Mærke lstjrzs
Størrelse Approx 6mm
Materiale Amazonit

Skriv en anmeldelse

5Meter/masse,Flerfarvet Rund Amazonit perler Rosenkrans Stil Kæde,natursten Messing Tråd Viklet Kvinder sweater Kæde

5Meter/masse,Flerfarvet Rund Amazonit perler Rosenkrans Stil Kæde,natursten Messing Tråd Viklet Kvinder sweater Kæde

Relaterede varer