4 i 1 Spiral Emhætte Kit Sekskantet Skaft Skrue Remover


Ny vare

kr24.61

kr41.06

-40%Tags: sekskant sæt, ph2 bit sæt, hex virkning, emhætte skrue, pdr elektrisk hammer, sæt torx, mijia, skrueudtrækkere mini, bor hex, ph00.

Er du stadig bekymre sig om ikke at tage ud rusten beskadiget skruer?

Som en person, der konstant er til at håndtere projekter med rustne bolte og skruen, knækket bolte og et væld af andre emner, pæle er et nødvendigt værktøj.Lavet af holdbart, hærdet stål og hærdet to gange for ekstra hårdhed, der lover dig en langvarig skrueudtrækkere værktøj af robust materiale og fremragende ydeevne.Vores strippet skrueudtrækkere kit selv kommer med fire forskellige størrelse bit, så det kan bruges på en skrue typer/størrelse.ideel til tømrere, reparatører, entreprenører, handymen, eller gør-det-selv.

Boret emhætte skrueudtrækkere, der virker lavet af High-Speed Stål H. S. S. 4241#.

Designet til at fjerne genstridige, rustne, strippet, skruer eller bolte.

Fjern i en Flash -: at Sige farvel til rust.

ARBEJDE FOR at SKRUE STØRRELSE : 1# fjern diameter på 3 til 5 mm. 2# fjern diameter 4 til 8 mm. 3# fjern diameter på 5 til 10 mm. 4# fjern diameter 6 til 12 mm.

SÅDAN ANVENDER du Langsomt begynde at bore et hul til skrue eller bolt med skæring størrelse.Dette skaber et kegleformet hul, der gør det nemt for emhætte hovedet for at få fat på.Flip boret til emhætte side.Omvendt din boremaskine og begynder langsomt at give tråde til fange.Fortsætte med at skrue eller bore indtil bolt eller skrue er helt fjernet.Pakken indeholder: 1 Sæt x Hex Fæste Skrue Remover.Noter: Juster til den langsomste hastighed, mindre end 200RPM vil være nok.På grund af de forskellige overvåge og lys virkning, at den faktiske farve kan være lidt forskellige fra den viste farve på billederne.

Mærke Zimir

Skriv en anmeldelse

4 i 1 Spiral Emhætte Kit Sekskantet Skaft Skrue Remover

4 i 1 Spiral Emhætte Kit Sekskantet Skaft Skrue Remover

Relaterede varer