3D Print Saturn Lampe USB-Hjem Dekoration Soveværelse LED Nat Lys Med genopladelige Fjernbetjening Til Kid Gave Nat Lampe


Ny vare

kr93.95

kr187.84

-49%Tags: til hjemmet, 3d led lampe, Fødselsdag Gave, led lampe, vedhæng saturn, neon, apollo saturn v, led, lampshad, fringe lampe.

Om denne vare

1. 3D-Teknologi Moon Lamp: Saturn lampe er lavet af den avancerede 3D-teknologi og anvender den øko-venlige FLA, den optimale materiale til 3D print for at sørge for, at alle detaljer på overfladen er identisk med satellit-billeder, enkle, men smukke, som er en vidunderlig gave til din ven, et familiemedlem og så videre.

2. Fjernbetjening & Touch Kontrol: lampen er udstyret med en fjernbetjening, kan du vælge forskellige farver af den eksterne bekvemt, eller tryk på den nederste knap skifte.Der er 16 farver for dig at vælge, som du ønsker, om du ønsker det hyggelige, romantiske eller fredelig.Du kan justere lyset til at lyse nok til at se sig omkring, kan du også justere lyset til ikke lyst til at sove.

3. Bringe Saturn til Dine Børn Værelse: Månen lampe vedtager den øko-venligt materiale, der er nedbrydelige og uskadelige for den menneskelige krop.Saturn lampe ejer en hård og glat overflade, kan Du lade det på hele natten hvis dit barn er bange for mørke.

4. Genopladelige Moon Lamp: Saturn lampe til børn med en lille opladning interface USB-genopladelige.Den 300mah indbygget batteri, der kan støtte til 6-10 timer standby tid behøver kun 1-2 timer opladningstid.

5. Julegave for Børn: Hvis du er på udkig efter en unik og praktisk gave til din dame, børn eller venner, dette er et perfekt valg.Saturn lampe er meget velegnet til soveværelse, børneværelse, stue, hjem, kontor og butik, som ikke kun kan bruges som skrivebord dekoration, men også en praktisk nat lys.

Specifikation

Navn:3D-print Saturn light

Specifikationer:der henvises til thr diameter på produktet

Lysstyrke: Trinløs

Opladningstid: 6 - 8 timer

Arbejdstid: 3-8 timer ( afhænger af lysstyrken )

Opladning mode:USB

Materiale: PLA

Effekt: 0,5 W

Lysstyrke: trinløs justering,lange tryk på skift for at ændre lysstyrke

Farve temperatur: 3000K / 6000K

Batteri: 1 x 400mAh li-po batteri ( indbygget )

FAQ:

1. Engros-og dropshipping er både velkommen?

Vi tilbyder Grossist og Dropshipping.

engros-Jo mere du køber, jo billigere får du.Kan du få kuponer og nyde fordelene af masse at købe.

For engros, vil vi tilbyde rabat eller gratis express shipping, som kun tager 3-7 dage til at ankomme.

For Dropshipping,kan vi sende din ordre til dine kunder uden kvitteringer og salgsfremmende materiale.

2. Hvordan kan jeg spore min pakke?

Du kan spore din pakke på følgende websted ved hjælp af din tracking nummer: www.17track.net/en (Kopieret til browseren for at åbne)

3. Hvad kan jeg gøre, når køb beskyttelse tiden er ved at løbe ud?

Hvis dit køb beskyttelse tiden er ved at løbe ud, så kontakt os og vi kan hjælpe dig til at forlænge den.Så dine penge ikke gå til min konto

Retur&Refusion

1.Vi vil refundere køberne, hvis købere returnere varer inden for 15 dage efter købere modtagelse af varer af enhver årsag.Men køberne skal bære den tilbage shipping fragt og sørg for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.

2. Genstande, køber har modtaget, ikke er som beskrevet, afkast, der er accepteret eller holde elementet, og nå frem til en aftale med sælgeren om tilbagebetaling beløb.

Om Feedback

1. Hvis du er tilfreds med vores produkter og services, bedes du forlade din positive feedback og 5 stjerner, samt en 5-stjernede henblik på nærmere vurdering.Når du viser os et screenshot af den feedback, vil vi tilbyde dig en ekstra rabat på 5% på din næste ordre, bedes du kontakte os, før den næste ordre paymen.

2. Hvis du deler vores produkt links på dit sociale netværk websted eller på Facebook, vil du få yderligere 10% rabat på dit næste abonnement til vores produkter.du bedes kontakte os, før den næste for betaling.

3.Hvis du ikke er tilfreds med den transaktion, bedes du KONTAKTE OS, før du sender din vurdering.Vi tror på, at alt kunne løses med kommunikation.

Er Batterier Kræves No
Brug Ferie
Er Pærer I Prisen No
Type Atmosfære
Spænding 36V
Er Batterier Inkluderet Ja
Certificering FCC
Strømkilde Genopladeligt Batteri
Form RUNDE
Lys Kilde LED Pærer
Oprindelse KN(Oprindelse)
Elproduktion Touch
Skifte Type induktiv
Gennemsnitlige levetid 10000
Typer af Night Light
Stil Europæisk stil
Strømforsyning USB
Watt 0-5W
Mærke HOTGAGA
Er Smart Enhed No
Krop Materiale ABS

Skriv en anmeldelse

3D Print Saturn Lampe USB-Hjem Dekoration Soveværelse LED Nat Lys Med genopladelige Fjernbetjening Til Kid Gave Nat Lampe

3D Print Saturn Lampe USB-Hjem Dekoration Soveværelse LED Nat Lys Med genopladelige Fjernbetjening Til Kid Gave Nat Lampe

Relaterede varer