Newquality broderet omkring 27*30 cm stor karpe patches til tøj sådan en knægt, sy lapper til tøj


Ny vare

kr70.03

kr93.39

-25%Tags: blomst snake, tilbage jack, bulldog-patch, fubar patch, patch til tshirt, militære patch pvc, applique skull, hammer patch, jack mono, flammen patch.

Funktion: karper design

Betaling Vi accepterer den Spærrede.Kontakt os venligst for yderligere oplysninger om, hvordan til at betale eller forespørgsler om betaling.

Forsendelse Vi er ikke ansvarlig for, ikke kan leveres adresse.Vi forbeholder os retten til at opkræve forsendelsesomkostninger igen for returnerede varer på grund af forkert adresse.Varen vil blive sendt ud inden for 24-48 timer efter klare betaling (undtagen weekend og ferie).Tidspunkt for ankomst:

1. Air Mail: 15-30 dage

2. EMS: 5-10 dage Lejlighedsvis, kan det forsinke på grund af din lokale Kunden clearance.Hvis ikke komme konto efter 30 dage, bedes du kontakte os for at løse det.Vi tilbyder ikke kombinere forsendelse.Vi er ikke ansvarlige for told eller afgifter i dit land.

Afkast 1 År Garanti, Bid i tillid!Alle varer er 100% Brand Nye.Alle de elementer, der har været testet inden afsendelse.Vi kan ombytte varen inden for 30 dage efter, at du har modtaget det, hvis det er defekt.Varen retur skal have alle originale emballage og tilbehør, der er med Godkendelsen Kode.Køber er ansvarlig for den vende tilbage forsendelsesomkostninger.Vi vil være ansvarlig for porto af udskiftninger.Tilbagebetaling vil blive gjort ved modtagelse af den returnerede vare.Det kan tage op til 3 hverdage at behandle din retur, efter vi har modtaget din vare.

Andre EMNER vil blive pakket Uden æsken.Vi stræber efter at tjene 100% perfekt "Fem-Stjernede" scores fra dig.Star-scores er meget vigtigt for os.Hvis der er noget om din transaktion, der ikke lever op til dine forventninger.LAD OS VENLIGST VIDE, OG GIVE OS MULIGHED for AT GØRE TINGENE RIGTIGT, før du forlader feedback.

Stil Sew-På
Model-Nummer karper design 27*30cm
Funktion håndlavet
Størrelse 10*16.5cm
Produkt Type Patches
Technics Broderet

Skriv en anmeldelse

Newquality broderet omkring 27*30 cm stor karpe patches til tøj sådan en knægt, sy lapper til tøj

Newquality broderet omkring 27*30 cm stor karpe patches til tøj sådan en knægt, sy lapper til tøj

Relaterede varer