KONSULTATION

Prøver

De fleste blodprøver kan tages på klinikken. Svaret vil typisk foreligge 2-3 arbejdsdage senere. Resultat af urinundersøgelse for blærebetændelse foreligger næste morgen (dog først tirsdag, ved indlevering om fredagen). 

 

Svar på prøver

Som hovedregel forventes at du selv kontakter os for at få svar på prøver. Vi vil helst give prøvesvar via hjemmesiden og vil bede dig om at bruge vores elektroniske medie. Via hjemmesiden kan du spørge efter svar på prøver, sekretærerne kan give svar på mange af disse. 
Alternativt kan svar gives i telefonkonsultationen eller i forbindelse med næste konsultation.

 
Henvisninger  

Henvisning til speciallæge, sygehus, fysioterapeut, psykolog kræver som hovedregel en konsultation, hvor lægen indhenter oplysninger om sygehistorie og symptomer og foretager en objektiv undersøgelse. Desuden anføres ønskede undersøgelse og behandlinger til modtageren af henvisningen.

Ved visse henvisninger til en privat sundhedsordning opkræves et gebyr, idet ydelse ikke er omfattet af den offentlige sygesikring.


Sundhedskort 

Medbring Sundhedskortet, også børnenes ved enhver konsultation. Vær venlig at ”checke ind” ved vores velkomstskærm. Det gøres enten med sygesikringskortet eller med indtastning af CPR-nummeret. Det bruges som registrering af ankomst og er nødvendig regningsdokumentation til den offentlige Sygesikring.

 

Sygebesøg

Alle praktiserende læger kører nødvendige sygebesøg, men mange vurderinger og undersøgelser foretages bedst på klinikken med de rette instrumenter samt vores laboratorium.
Anmodning om sygebesøg samme dag bestilles senest kl. 11.00.