For Hisense Infinity-H12 Lite LCD Skærm Med Touch Screen Digitizer Assembly Udskiftning Med Værktøjer


Ny vare

kr186.47

kr196.25

-4%Tags: 55, h21 mpow, galaxy s3 lcd -, tilfældet for hisense, hisense tv-skærme udskiftning, Cindylaceshow, hisense tv, lcd-hisense lp, beklædning hisense infinity, hisense mobil app.

For Hisense Infinity-H12 Lite LCD -

For Hisense Infinity-H12 Lite LCD Skærm Med Touch Screen Digitizer Assembly Udskiftning Med Værktøjer Store A+++ Konkurrencedygtig Pris Fremragende Service Professionel QC Team Stor Emballage Købe mere end to stykker, giver vi stor rabat, velkommen til at kontakte os.

Gaver Til Værktøjer Klude 3M Sticker

Vi Leverer Kun Ét Sæt Gave, hvis du køber mere end én,kan vi også give et sæt i gave.Værktøjer er de gaver, vi kan ikke garantere det Vi kan ikke give installation, Video, du har brug for at finde den video fra youtube.

Efter-Salg-Kundeservice

1.Tak for dine ordrer på grund af din tillid,hvis der er problemer ,bedes du kontakte os.Vi vil gøre vores bedste for at løse dit problem. 2.Hvis du har problemer,bedes du må ikke åbne tvist.vi vil kigge på grund, og vi er ansvarlige shop.Hvis det er vores problem, som vi vil foretage vores varetager.Fortvivl ikke for det. 3.Hvis du ikke er professionel Reparation af person,bedes du gå til værksted og de vil hjælpe dig til at teste for det første.hvis det er ok så skal du bede dem om installation.du må ikke installation og derefter sagde, at det ikke er ok.fordi du har brug for til at betale for telefonen udskiftning gebyr. 4.Det element, vi vil teste det.hvis de dele, der har problemet, bedes du kontakte os inden for 48 timer.

Satisfacation Give Os 5 Stjerne

Tilfredshed er meget improtant til os, skal du ikke give os en Negativ feedback( én stjerne, to stjerner,tre stjerner er, at alle negative feedback -) Hvis du har problemer, bedes du kontakte os, før du giver os negativ feedback.Bedes du give os 5 stjerne DSR (Detaljeret Sælger Vurderinger) Du bedes kontakte os, før du åbner den tvist og negativ feedback.nogle gange kan vi kan ikke besvare din mail hurtigt, fordi mange af mail nødt til at svare, og den tidszone, der er anderledes.du kan hjælpe ved at forstå, og vi vil give dig et svar.

Forsendelse og sporing

1.Vi vil arrangere en forsendelse inden for 24 timer til 5 arbejdsdage (udelukker weekend og ferie) efter betaling er bekræftet af Laegernesofiendal.dk. 2.Vi vil bruge Laegernesofiendal.dk Standard eller Direkte til skibet sig at være mindre end 2 kg produkt 3.Hvis du ikke får det inden for shipping tid.kontakt venligst.spørg os udvide fragt eller check til grunden.

Vores Emballage

Vi Bruger det Hårde skum Boks,Anti-skader, meget god kvalitet Kasse for at arrangere en forsendelse.pack godt til kunden.

Punkt Betingelse Ny
Materiale AMOLED
LCD-Kit Ja
Skærm > 3"
Type LCD - & Touch Screen Digitizer
Mærke HLZXZM
Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer For Hisense Infinity-H12 Lite
Certificering INGEN
Touch-Skærm Type Kapacitiv Skærm

Skriv en anmeldelse

For Hisense Infinity-H12 Lite LCD Skærm Med Touch Screen Digitizer Assembly Udskiftning Med Værktøjer

For Hisense Infinity-H12 Lite LCD Skærm Med Touch Screen Digitizer Assembly Udskiftning Med Værktøjer

Relaterede varer