2019 Efterår Og Vinter Kvinder Hatte Dame Russiske Tyk, Blød Imiteret Fox Fur Hat, Pandebånd Vinter Earwarmer Ski Hat Kvindelige Hatte


Ny vare

kr51.40

kr55.88

-8%Tags: fur hat fast, naturlige ægte ræv pels hat, ski hat male, hat russisk, fur hat kvinder, hat kvinder, earflap hat, fur hat, vinteren kvinder, cap fox.

Produkt Information:

1、Bløde Materiale: hatten udstyret med den kunstige pels stof.Og det materiale, den hat er polyester, elastan.Stoffet er blød, varm og komfortabel.

2、Passende Størrelse: denne hat har fri størrelse, og den hat har unisex stil, velegnet til alle mennesker.Det er meget behagelig at bære, er det perfekt vinter tilbehør.

3、Mode Design: Den hat, der har det stilfulde stil i vinter til dig selv, familie og venner " store Julegaver, fødselsdagsgaver, ferier, gaver, og den hat, der er velegnet til enhver lejlighed - års fødselsdag, ferie, housewarming og så videre.

4、Bred Anvendelse: Denne faux pels hat er et must-have til de kolde vinter udendørs, og det er meget velegnet til dagligt brug, cykling, vandring, skiløb, skole, arbejde, rejser og andre daglige aktiviteter.

5、Lille Tip: på Grund af transport og transport, håret af hat måske ikke så blød som på billedet, kan du også kam hat med hår-tørrer hår, hår i den hat, der vil være fluffy, ønsker dig en varm og glad vinter! !

Fordele:

1. Det bløde Materiale: hatten udstyret med den kunstige pels stof.Og det materiale, den hat er polyester, elastan.Stoffet er blød, varm og komfortabel.

2. Passende Størrelse: denne hat har fri størrelse, og den hat har unisex stil, velegnet til alle mennesker.Det er meget behagelig at bære, er det perfekt vinter tilbehør.

3. Fashion Design: Den hat, der har det stilfulde stil i vinter til dig selv, familie og venner " store Julegaver, fødselsdagsgaver, ferier, gaver, og den hat, der er velegnet til enhver lejlighed - års fødselsdag, ferie, housewarming og så videre.

4. Bred Anvendelse: Denne faux pels hat er et must-have til de kolde vinter udendørs, og det er meget velegnet til dagligt brug, cykling, vandring, skiløb, skole, arbejde, rejser og andre daglige aktiviteter.

5. Lille Tip: på Grund af transport og transport, håret af hat måske ikke så blød som på billedet, kan du også kam hat med hår-tørrer hår, hår i den hat, der vil være fluffy, ønsker dig en varm og glad vinter! !

Specifikationer:

Navn: Mode Faux Pels Hat

Style: P0203

Størrelse(ca.): gratis størrelsen, hat omkreds - 62cm/24.41 i, hat højde 14cm/5.51 i

Stof: imiteret pels

Sæson: vinter

Stil: fashion

Tøj pleje: hånd vask og kemisk rensning

Farve: sort / grå, pels, pink, gul, blå, abrikos

Tip vask:

Håndvask anbefales, at den maksimale vask temperaturen ikke overstiger 40 ° C.

Packing Liste:

1*Faux Pels Hat

Bemærk:

1. 100% ægte foto-optagelse af det rigtige produkt.Der kan være mindre forskelle i farven på grund af lys-og visningsenheder.Tak for din forståelse!

2. På grund af den manuelle måling, 1-3cm tolerance kan være udløst, hvilket er normalt.

Produkt Billeder:

Materiale Faux Fur
Drop shipping Støtte
Navn På Afdeling Voksen
Mønster Type Solid
Model-Nummer Russisk Faux Pels Hat
Køn KVINDER

Skriv en anmeldelse

2019 Efterår Og Vinter Kvinder Hatte Dame Russiske Tyk, Blød Imiteret Fox Fur Hat, Pandebånd Vinter Earwarmer Ski Hat Kvindelige Hatte

2019 Efterår Og Vinter Kvinder Hatte Dame Russiske Tyk, Blød Imiteret Fox Fur Hat, Pandebånd Vinter Earwarmer Ski Hat Kvindelige Hatte

Relaterede varer