LUTAC 6STK/Masse Synker blyant stickbait 85MM 25G Nye Hårde Lokkemad woblere havet freshwater fishing tackle


Ny vare

kr155.76Tags: gt stickbait synker, dog x, crankbait fisk, 25g lokke, crankbait for fisk, tsurinoya lokke stickbait, Crankbait, fisk blyant, lokke stickbait, stof blyant.

LUTAC 6STK/Masse Synker blyant stickbait 85MM 25G Nye Hårde Lokke Synkende Agn agn

Produkt funktioner:

Mærke : LUTAC Farve : 6 Forskellige farver Krog : Treble krog Længde: 85 MM Vægt : 25G OEM : Acceptabel Model : Blyant/Stick Lokkemad Antal: 6 STK Blandet eller Samme Lokkemad, Hvis du ønsker at ændre,bemærk den farve, du ønsker.

Firma Indledning

1.Firma Oplysninger Vi blev grundlagt i 2007 og har mange års erfaring,har Vi egen faglige kvalitet, styring og proces inspecion team.Vi sikrer, at det produkt, med god kvalitet,suffcient mængde og diversificering på Grund af delayering af ledelse, organisation og service-processen,vil samtlige kundens klager kan være dealed med hurtigt og effecively Give de mest fremragende produkter,er de mest fordelagtige pris og den mest perfekte service til alle kunder.Vi er overbeviste om, at vores produkter kan få din hundrede procent af tillid og hjælpe dig med at opnå din succes med vores store indsats 2.Betingelser og Genstande: 1.Vi tilbyder OEM service.Det betyder, at du kan få dit eget fiskeri lokke med dit logo og kunst vågnede på lokke krop og pakke kortene. 2.Vi er en fremstilling, således at vi kan tilbyde dig den bedste service, og efter service.Især på pris og leveringstid. 3.Vi kan forme modeller for vores kunder.Du kan give os din favorit lokke model design og farver til os, og så vi kan forme modeller for dig.

FAQ:

Q:Hvad andre kan vi tilbyde?A: Baseret på bredt sortiment, vi tilbyder den bedste One-Stop-sourcing service.Vi vil helt sikkert spare dig for en masse tid og penge og baseret på vores store mængde af forsendelsen, kan vi få de bedste shipping service fra de bedste speditører.Dette vil også hjælpe dig til at spare en masse på forsendelsen.Q: Hvem samarbejder med os?A: Vores kunder omfatter grossist, forhandler og mærke operatør for fiskegrej.Vi har vores egen marketingafdeling til at garantere, at hver kunde fordele.

Kundernes Fotos

Betaling

Oprindelse KN(Oprindelse)
Oem Tilbud
farve 6 Forskellige Farver
Kategori LOKKE
Vægt 25G
Pakke PET-BOX
Stilling stream
Længde 85MM
HANDLING Forlis
Mærke LUTAC
Mængde 6 stk
Model-Nummer LQ01B
Sæt Lokkemad Detaljer 6 STK Blandet eller Samme
Model Navn LQ01B
Hvis du ønsker at ændre Bemærk Venligst,
Type Kunstig Agn
Øjne 3D Fisk Øjne

Skriv en anmeldelse

LUTAC 6STK/Masse Synker blyant stickbait 85MM 25G Nye Hårde Lokkemad woblere havet freshwater fishing tackle

LUTAC 6STK/Masse Synker blyant stickbait 85MM 25G Nye Hårde Lokkemad woblere havet freshwater fishing tackle

Relaterede varer